Κουτάβι κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την προσοχή της ιδιοκτήτριάς του που είναι κολλημένη στο λάπτοπ - Fanpage
PETS

Κουτάβι κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την προσοχή της ιδιοκτήτριάς του που είναι κολλημένη στο λάπτοπ

 

Αυτή είναι η στιγμή που ένας αξιολάτρευτος σκύλος Σαρ Πέι από το Ντάλας του Τέξας προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της ιδιοκτήτριάς του με τον πιο ευγενικό τρόπο.

Αφού είδε ότι η ιδιοκτήτριά του Sarang ήταν απασχολημένη στον υπολογιστή της, το κουτάβι που ονομάζεται Ava ακουμπάει ήρεμα το φορητό υπολογιστή της για να πάρει την προσοχ…


 

Αυτή είναι η στιγμή που ένας αξιολάτρευτος σκύλος Σαρ Πέι από το Ντάλας του Τέξας προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της ιδιοκτήτριάς του με τον πιο ευγενικό τρόπο.

Αφού είδε ότι η ιδιοκτήτριά του Sarang ήταν απασχολημένη στον υπολογιστή της, το κουτάβι που ονομάζεται Ava ακουμπάει ήρεμα το φορητό υπολογιστή της για να πάρει την προσοχή της.

Το αξιολάτρευτο βίντεο, που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο, καταγράφει τη στιγμή που η πιστή σκυλίτσα Ava χτυπά τον υπολογιστή της Sarang, ελπίζοντας ότι η ιδιοκτήτριά της θα της δώσει σημασία.

Η Sarang ακούγεται να γελάει πίσω από την κάμερα, καθώς καταγράφει την έκφραση της Ava.

Όταν η ιδιοκτήτρια απαντά τελικά το κουτάβι της, εκείνο πλησιάζει στον υπολογιστή της και τον σκουντάει ξανά.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Η σκυλίτσα σχεδόν κλείνει το laptop, ελπίζοντας ότι η ιδιοκτήτριά της θα αφιερώσει περισσότερη προσοχή σ’ εκείνην.

Το αξιολάτρευτο βίντεο αναρτήθηκε σε μία ομάδα στο Facebook, τη Dogspotting Society, όπου έχει γίνει viral με περισσότερες από 2.000 αντιδράσεις.

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ava γίνεται διάσημη στο διαδίκτυο.

Το να αναζητάει την προσοχή φαίνεται να είναι μια συνήθεια γι’ αυτήν, την οποία η ιδιοκτήτριά της Sarang μοιράζεται με τον κόσμο μέσω του Instagram της.

Το δημοφιλές κουτάβι έχει 26.000 ακόλουθους και αφού οι θαυμαστές της την έχουν δει να σκουντάει τα πάντα από τα ντουλάπια της κουζίνας, μέχρι τους ιδιοκτήτες του και το μπολ του φαγητού του.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories