Κτηνίατρος Ξενυχτάει Όλο Το Βράδυ Και Τρώει Πρωινό Παρέα Με Εγκαταλελειμμένο PitBull - Fanpage

Κτηνίατρος Ξενυχτάει Όλο Το Βράδυ Και Τρώει Πρωινό Παρέα Με Εγκαταλελειμμένο PitBull

Κτηνίατρος Ξενυχτάει Όλο Το Βράδυ Και Τρώει Πρωινό Παρέα Με Εγκαταλελειμμένο PitBull

Pitbull: Ο γιατρός Andy Mathis, ένας κτηνίατρος στο Elberton της Georgia ήταν έτοιμος να αφήσει το νοσοκομείο για βράδυ. Εκείνη την ώρα έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ανέφερε πως βρήκε ένα πεινασμένο σκύλο σε ένα βρώμικο επαρχιακό δρόμο και ο γιατρός της είπε να τον φέρει στο νοσοκομείο για να τον δεί.

Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο ζώων Granite Hills με ένα γκρι πίτμπουλ σε φριχτή κατάσταση. Το σκυλί ήταν ισχνό, αναιμικό, με υποθερμία και έπασχε από φριχτή κολπική πρόπτωση. Ο γιατρός Mathis δεν ήταν σίγουρος αν θα τα κατάφερνε και έτσι στράφηκε προς τους συναδέλφους του και λάτρεις των ζώων μέσω Facebook για βοήθεια και υποστήριξη.

«Λοιπόν, είχα 2 επιλογές. Να την βάλω να κοιμηθεί ή να τη σώσω. Οπότε ρώτησα το σύμπαν… επίσης γνωστό και ως Facebook… και το σύμπαν είπε : Δοκίμασε!. Επιπλέον το σύμπαν την ονόμασε καθώς όπως είπαν μισούν τη σκέψη πως ένα ζώο θα σταλεί στη γέφυρα του ουράνιου τόξου ή θα φύγει από τη ζωή χωρίς όνομα και έτσι τη βάφτισαν Graycie Clair, με Y για το γκρι της χρώμα» έγραψε στο Facebook ο γιατρός Mathis.

Στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον γιατρό να κάθεται με την Graycie μέσα στο κλουβί της και να προσπαθεί να την ενθαρρύνει να φάει πρωινό. Από αυτό το σημείο, η Graycie έκανε δραστικές βελτιώσεις και άρχισε να κερδίζει βάρος αλλά έχει σοβαρά θέματα εμπιστοσύνης. Ο κτηνίατρος το αντιμετώπισε με μεγάλη ευγένεια και σεβασμό δείχνοντας πως είναι εντάξει να σκάψει και να απολαύσει το γεύμα της. Ο ίδιος δεν διστάζει να πάρει το πρωινό του μέσα στο κλουβί μαζί της ενώ τρώει από ένα μεταλλικό μπολ για να της δείξει ότι είναι ίσοι.

Περιμένετε να δείτε την αντίδραση της Graycie στην απίστευτη χειρονομία του σωτήρα της. Θα φάει πρωινό μαζί του ;

Η Graycie το πίτμπουλ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα χωματόδρομο. Πεινασμένο, με υποθερμία και με κολπική πρόπτωση το όμορφο τετράποδο βρέθηκε στα χέρια του κτηνιάτρου Andy Mathis στο Elberton της Georgia.

Ο γιατρός ήξερε πως είχε 2 επιλογές, είτε να τη σώσει είτε να τη βάλει για ύπνο. Παρόλο που οι πιθανότητες ήταν εναντίων της ο ίδιος αποφάσισε να δράσει.

Η Graycie βελτιώνεται κάθε μέρα. Άρχισε να κερδίζει βάρος και να τρώει καλύτερα. Τα ούλα της επέστρεψαν στο κανονικό τους χρώμα ενώ η ίδια έγινε πιο δραστήρια. Ήταν ένα θαύμα.

Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν τα σωματικά και ψυχικά της συναισθήματα. Ο γιατρός Mathis ανυπομονεί για την ώρα που θα είναι έτοιμη να υιοθετηθεί από μια οικογένεια για πάντα. Μέχρι τότε είναι σε πολύ καλά χέρια.

 

//

When you have no pancakes for breakfast. . . .

Αφήστε το σχόλιο σας: