Κυνηγός πόζαρε περήφανη γεμάτη αίματα με το λιοντάρι που σκότωσε και οι φωτογραφίες της προκαλούν οργή - Fanpage

Κυνηγός πόζαρε περήφανη γεμάτη αίματα με το λιοντάρι που σκότωσε και οι φωτογραφίες της προκαλούν οργή

Μια κυνηγός από το Κολοράντο δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με υπερηφάνεια αγκαλιά με το λιοντάρι που μόλις είχε σκοτώσει.

Ωστόσο, μια ομάδα προστασίας του περιβάλλοντος, η Prairie Colorado, αναδημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα τις εικόνες που δείχνουν την Franchesca Esplin να σηκώνει το κουφάρι του λιονταριού που μόλις είχε σκοτώσει, και στη συνέχεια να δείχνει τα χέρια της που είναι καλυμμένα με το αίμα του ζώου.

Οι εικόνες, μαζί με ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τη γυναίκα να πυροβολεί το μεγαλόσωμο ζώο, τραβήχτηκαν το Δεκέμβριο του 2018.

Η Esplin δημοσίευσε στη σελίδα της το πόσο χαρούμενη είναι γι’ αυτό το “κατόρθωμα” και ευχαρίστησε όσους τη βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

“Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενη είμαι! Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτό το κυνήγι είναι τόσο εθιστικό,” είπε η Esplin.

Οι ακτιβιστές που δρουν για την προστασία του περιβάλλοντος στο Κολοράντο, χαρακτήρισαν την 28χρονη Esplin «σαδίστρια» δολοφόνο και ζητούν την άμεση απαγόρευση του κυνηγιού τροπαίων.

“Πρέπει να σταματήσουμε τέτοιους ανθρώπους για να σώσουμε την άγρια ζωή του Κολοράντο. Είναι η ΕΥΘΥΝΗ μας να σταματήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους σκοτώνουν άγρια ζώα για ευχαρίστηση.”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss