Μια γυναίκα σώζει ένα αδέσποτο τρίποδο σκυλί και ο σκύλος της σώζει τη ζωή. - Fanpage

Μια γυναίκα σώζει ένα αδέσποτο τρίποδο σκυλί και ο σκύλος της σώζει τη ζωή.

Παίρνοντας ένα σκυλί που παραμελήθηκε από τους πρώην ιδιοκτήτες της, η Κάρεν Έθιερ δεν περίμενε ότι θα της σώσει τη ζωή σε αντάλλαγμα. Το ζώο έχει εντοπίσει τον όγκο.

Όταν ο Louis έφτασε στο Bath Cats and Dogs Home , ένα καταφύγιο ζώων στην κομητεία Somerset της Αγγλίας, ήταν αδύνατος και τραυματισμένος σοβαρά. Ο σκύλος, που στο παρελθόν είχε κακομεταχειριστεί, έπρεπε να ακρωτηριαστεί το ένα πόδι του. Η Karen Ethier , η οποία είχε ήδη 4 σκυλιά, τον ερωτεύτηκε αμέσως.

Αφού πέρασε μια δύσκολη περίοδο, ο ευγενικός φουρμπόλα ανέκαμψε από τις δοκιμασίες του και ενσωματώθηκε τέλεια στη νέα του οικογένεια. « Ήθελα να τον σώσω, και κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή μου », είπε η μητέρα του που τον υιοθέτησε .

Μια μέρα, ο Λούις άρχισε να συμπεριφέρεται με έναν κάπως περίεργο τρόπο… Ο σκύλος έτριβε τακτικά τη μουσούδα του στο στήθος του ιδιοκτήτη του και του έκανε μικρά νεύματα. Αυτές οι χειρονομίες έκαναν εντύπωση σε μια φίλη της Κάρεν , η οποία τη συμβούλεψε να δει έναν γιατρό. Τότε ήταν που βγήκε η αλήθεια…

Ο Λούις είχε εντοπίσει τον όγκο: η 55χρονη έπασχε από καρκίνο του μαστού. « Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν βρήκα αυτό τον όγκο. Ο Λούις προσπαθούσε να με προειδοποιήσει όλο αυτό το διάστημα », είπε.

Αφού έλαβε αυτή την ανησυχητική διάγνωση, ο 50χρονη χειρουργήθηκε. Υποβλήθηκε επίσης σε εντατικές συνεδρίες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας. « Ήταν μια δύσκολη θεραπεία, αλλά ήταν δίπλα μου όλη την ώρα », εξήγησε η Κάρεν .

Η Κάρεν μπορεί να γελάσει ξανά σήμερα. Είναι απολύτως σίγουρη ότι ο «Λούι» της έσωσε τη ζωή, όπως το έκανε αυτή πριν. Ωραία ιστορία!

Αφήστε το σχόλιο σας: