Ο άστεγος σκύλος εθεάθη να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο για να προστατεύεται από τη βροχή. Το έκανε σπίτι του - Fanpage

Ο άστεγος σκύλος εθεάθη να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο για να προστατεύεται από τη βροχή. Το έκανε σπίτι του

Το να έχεις κατοικίδιο είναι τεράστια ευθύνη . Όσοι αποφασίσουν να προσθέσουν έναν γούνινο σύντροφο στις οικογένειές τους πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ένα ζωντανό ον που αξίζει την ίδια προσοχή και φροντίδα με ένα παιδί, οπότε δεν είναι σωστό να το παίρνουμε αψήφιστα.

Ωστόσο, η αμέλεια των ζώων από τους ιδιοκτήτες εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα σήμερα . Μια ατυχής περίπτωση που χρησιμεύει ως παράδειγμα συνέβη στην πόλη της Ipoh , στη Μαλαισία , όπου ένας σκύλος ήταν στη βροχή και προσπαθούσε να βρει καταφύγιο σε ένα δέντρο .

Αυτό αναφέρθηκε στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Instagram από τον οργανισμό διάσωσης Pawsome Rescue Aid , ο οποίος κάλεσε τους ανθρώπους να είναι πιο υπεύθυνοι όταν έχουν ένα κατοικίδιο στη φροντίδα τους .

«Σας παρακαλώ, μην πάρετε ποτέ σκύλο αν πρόκειται απλώς να το εγκαταλείψετε. Αυτό το σκυλί ήταν στο ίδιο μέρος για μήνες σε (βροχή ή ήλιο) περιμένοντας τον ιδιοκτήτη της να την πάρει πίσω » , έγραψε η οργάνωση .

«Η σκυλίτσα είναι πολύ ντροπαλή. Μην δοκιμάσετε τίποτα αυτήν τη στιγμή, καθώς είναι ένας πολύ πολυσύχναστος αυτοκινητόδρομος . Το άτομο που τον ταΐζει έχει ενημερώσει ότι θα αναλάβει αυτή την υπόθεση . Επί του παρόντος, ο σκύλος τρέφεται και είναι υγιής . Σύντομα θα μετακομίσει στον υιοθετητή της. Ευχαριστώ », πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το World of Buzz δημοσίευση , ένας από τους διασώστες σε αυτή την περίπτωση ανέφερε ότι «υπάρχουν πολλά αδέσποτα ζώα που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ εκεί επειδή υπάρχει ένας χώρος υγειονομικής ταφής δίπλα σε αυτό το πέρασμα που ονομάζεται Αλληλογρα χωματερή .»

«Αλλά αυτή η σκυλίτσα είναι εκεί στο προσκήνιο τις περισσότερες φορές , θα μετακομίσει μόνο από το μέρος για να ψάξει για φαγητό, αλλά τελικά θα επιστρέψει στο ίδιο μέρος. Ψάχνει ακόμα για ένα σπίτι και οι άνθρωποι προσπάθησαν να την πλησιάσουν, αλλά είναι δύσκολο να την πλησιάσουν γιατί φοβάται τους ανθρώπους », πρόσθεσε.v

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pawsome.rescue.aid

Αφήστε το σχόλιο σας: