Ο γέρος και άρρωστος σκύλος βρίσκει καταφύγιο στη βεράντα ενός νεαρού ζευγαριού και καταλήγει να υιοθετηθεί από αυτούς - Fanpage

Ο γέρος και άρρωστος σκύλος βρίσκει καταφύγιο στη βεράντα ενός νεαρού ζευγαριού και καταλήγει να υιοθετηθεί από αυτούς

Ένα ζευγάρι, βρήκαν ένα άστεγο κουτάβι που προσπαθούσε να καταφύγει στη βεράντα του σπιτιού τους.

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης του ζώου, αποφάσισαν όχι μόνο να τον βοηθήσουν, αλλά και να τον κάνουν μέλος της οικογένειας τους!

“Θυμάμαι να τον βλέπω στην είσοδο της βεράντας. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αρκούδα, αλλά όταν τον πλησίασα, ήμουν σίγουρος ότι ήταν σκυλί “, αστειεύτηκε ο Zach, θετός πατέρας του Turbo.

Το ζώο δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και χρειάστηκε βοήθεια. “Είτε θα κάναμε κάτι για να τον σώσουμε, είτε θα πέθαινε υπό αυτές τις συνθήκες”, πρόσθεσε ο νεαρός.

Την ίδια νύχτα, το ζευγάρι προσέφερε στο Turbo ένα ζεστό μπάνιο και άφθονο φαγητό. “Είναι ένας μεγάλος σκύλος, αλλά είναι επίσης πολύ χαριτωμένος”, λέει η Libby, σύζυγος του Zach.

Ο Turbo ήταν πολύ ευγνώμων για τη γενναιοδωρία των νέων κηδεμόνων του. “Αυτή είναι η αγάπη ενός σκύλου. Δεν αξίζει να βρίσκεται στο δρόμο “, είπε ο Ζαχ.

Τις επόμενες ημέρες, ο τετράποδος μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και έλαβε θεραπεία για πολλά προβλήματα. Ήταν ελαφρώς αφυδατωμένος και με μειωμένη κινητικότητα – ο Turbo είναι 8 ετών – αλλά τίποτα δεν μας ανησυχεί πραγματικά που δεν θα μπορούσε να επιλυθεί μεσοπρόθεσμα.

Με την υιοθέτηση του Turbo, ο Zach και η Libby έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βεβαιωθούν ότι ο τετράποδος φίλος τους θα αισθανόταν ευπρόσδεκτος. Και κρίνοντας από τη χαρά του Turbo, λειτούργησε πραγματικά!

«Είναι υγιής τώρα και δεν έχει μόνο την παρέα μας, αλλά και έναν φίλο. Είναι ένα πολύ αγαπημένο σκυλί “, συνοψίζει το ζευγάρι.

Ο Turbo δεν θα μπορούσε να βρει ένα πιο φιλόξενο σπίτι.

Μάθετε περισσότερα παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

 

Αφήστε το σχόλιο σας: