Ο Joaquin Phoenix Μιλάει Για Τα Δικαιώματα Των Ζώων Και Στέλνει Δυνατό Μήνυμα! - Fanpage

Ο Joaquin Phoenix Μιλάει Για Τα Δικαιώματα Των Ζώων Και Στέλνει Δυνατό Μήνυμα!

Ο Joaquin Phoenix Μιλάει Για Τα Δικαιώματα Των Ζώων Και Στέλνει Δυνατό Μήνυμα!

Joaquin Phoenix: Ο Joaquin Phoenix εκτός από σπουδαίος και ταλαντούχος ηθοποιός του Hollywood είναι και άνθρωπος με Άλφα κεφαλαίο. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα ζωά. Και αποδεικνύει αυτή του την αγάπη με κάθε ευκαιρία.

Είναι επίσης από τους πιο γνωστούς vegan. Κάτι που το αναφέρει συχνά στις ομιλίες που κάνει για να δείξει στον κόσμο γιατί δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα.

Αυτές τις μέρες ο 45χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά για το 44ο ετήσιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας “Τζόκερ”, στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί ο Χοακίν Φοίνιξ βραβεύτηκε για την καριέρα του από τον Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος ίσως να είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του στο Ά Ανδρικό στα Όσκαρ για την ερμηνεία του στο “Φάρο”.

Μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ ο Φοίνιξ βρέθηκε στο σταθμό St. George του Μετρό της πόλης για να μιλήσει στους περαστικούς για τα δικαιώματα των ζώων και το βιγκανισμό. Μαζί του ήταν και η φιλοζωική οργάνωση που έχει βάσει του Κολοράντο Be Fair Be Vegan.

Το καλοκαίρι ο ηθοποιός είχε πρωτοστατήσει σε διαμαρτυρία έξω από σφαγεία στο Λος Άντζελες κρατώντας νεκρά ζώα.

Αφήστε το σχόλιο σας: