Ο σκύλος ανυπομονεί να συναντήσει τον οδηγό απορριμματοφόρου κάθε εβδομάδα - Fanpage

Ο σκύλος ανυπομονεί να συναντήσει τον οδηγό απορριμματοφόρου κάθε εβδομάδα

Η πιο γλυκιά ρουτίνα ️️

Ο Dog Jett είχε πάντα το ταλέντο να κάνει φίλους όπου κι αν πηγαίνει. Και η φιλία με έναν οδηγό από την εταιρεία υγιεινής που ονομάζεται Curt Stickley είναι ζωντανή απόδειξη αυτού.

Όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον, φαίνεται ότι οι δυο τους απλώς φτιάχνουν τη μέρα του άλλου.

Πριν από ένα χρόνο, ο Ντέρεκ Μόλτερ, ιδιοκτήτης του Τζετ, δούλευε στην αυλή όταν το απορριμματοφόρο σταμάτησε μπροστά από το σπίτι.

«Ο οδηγός βγήκε έξω και πήγε εκεί που καθόταν ο Jett και με ρώτησε αν ήταν εντάξει να του δώσω μια λιχουδιά», λέει ο Derek. «Φυσικά, δέχτηκα και λίγες στιγμές αργότερα οι δυο τους είχαν γίνει οι καλύτεροι φίλοι».

Είναι πλέον μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας τους να συναντιούνται κάθε φορά που περνάει ο Stickley. “Κάθε εβδομάδα όταν είμαι σπίτι, αφήνω τον Jett έξω και τρέχει και κάθεται στο γρασίδι, περιμένοντας τον φίλο του Curt να σταματήσει και να του προσφέρει μια ανταμοιβή και μια αγκαλιά”, είπε ο Derek.

Για δύο συνεχόμενες εβδομάδες, ο Ντέρεκ έφευγε από το σπίτι την ημέρα που μάζευαν τα σκουπίδια, οπότε ο Τζετ δεν μπορούσε να βγει έξω και να χαιρετήσει τον φίλο του.

Ο τετράποδος προφανώς του έλειπε ο Στίκλεϊ, αλλά ο Ντέρεκ δεν κατάλαβε ότι το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο μέχρι που βρήκε ένα σημείωμα στο γραμματοκιβώτιο.

Το σημείωμα του προέτρεπε να «κοιτάξει μέσα» και εκεί βρήκε τέσσερα μπισκότα σκύλου – για να αναπληρώσει με κάποιο τρόπο τις χαμένες επισκέψεις. Ο Ντέρεκ ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τη χειρονομία που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook, όπου έγιναν viral.

«Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος που τηλεφώνησα στην Kamloops, Canada Waste Company και μίλησα με τον επόπτη του οδηγού για να επαινέσω τις υπηρεσίες τους», είπε ο Derek.

Τώρα, ο Derek φροντίζει να είναι πάντα σπίτι την ημέρα της συλλογής σκουπιδιών, ώστε ο Jett να μπορεί να περάσει λίγο χρόνο με τον φίλο του Stickley.

Αφήστε το σχόλιο σας: