Όταν είδαμε τους Αστυνομικούς να ακινητοποιούν τον Σκύλο, Παγώσαμε. Μόλις όμως η Κάμερα έκανε κοντινό ΖΟΥΜ; Μείναμε Άφωνοι! - Fanpage

Όταν είδαμε τους Αστυνομικούς να ακινητοποιούν τον Σκύλο, Παγώσαμε. Μόλις όμως η Κάμερα έκανε κοντινό ΖΟΥΜ; Μείναμε Άφωνοι!

Ένα σκυλί που ονομάζεται Pickle, βρέθηκε μέσα σε… ένα τουρσί! Το όνομα του σκυλιού δεν ήταν πραγματικά Pickle μέχρι που εντοπίστηκε περπατώντας στους δρόμους του Fort Worth του Τέξας, με ένα βάζο στο κεφάλι του. Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ονομασία του! Πέρα από την πλάκα όμως, ο Pickle αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Το πλαστικό βάζο στο κεφάλι του σήμαινε ότι δεν μπορούσε να φάει ούτε να πιεί και σε λίγο δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει.

Μόλις βρέθηκε ο Pickle, ένα μήνυμα βγήκε στα κοινωνικά μέσα που ζητούσαν βοήθεια. Οι υπεύθυνοι ελέγχου των ζώων προσπάθησαν να βγάλουν το βάζο, αλλά το σκυλί νευρίασε (το οποίο είναι κατανοητό). Τελικά, το βάζο βγήκε από το κεφάλι του και ο εξαντλημένος σκύλος σχεδόν πέθανε από την τρομάρα του!

Ευτυχώς, ο Pickle είναι τώρα ελεύθερος! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

Credit: Relayhero

Αφήστε το σχόλιο σας: