Παγκόσμια Πρωτοτυπία: Η Καινοτομία Του Δήμου Καρδίτσας Για Τα Κακά Των Ζώων - Fanpage

Παγκόσμια Πρωτοτυπία: Η Καινοτομία Του Δήμου Καρδίτσας Για Τα Κακά Των Ζώων

Παγκόσμια Πρωτοτυπία: Η Καινοτομία Του Δήμου Καρδίτσας Για Τα Κακά Των Ζώων

Καρδίτσα: Με το σύνθημα “No Kaka” ο Δήμος Καρδίτσας πρωτοτυπεί παγκοσμίως. Μια χάρτινη συσκευασία μίας χρήσης μετατρέπεται σε φτυαράκι και σκουπάκι με δύο απλές κινήσεις

Απάντηση στο αιώνιο πρόβλημα της αποκομιδής των… βρώμικων συνεπειών της ανάγκης των κατοικιδίων μας δίνει ο Δήμος Καρδίτσας. Με έναν καινοτόμο τρόπο, οι βόλτες με τον σκύλο μας θα είναι πλέον πιο καθαρές από ποτέ.

Σύμφωνα με το εpezodromio.gr, με το σύστημα “NO KAKA”, 7 σημεία της Καρδίτσας εφοδιάστηκαν με μεταλλικά κιβώτια από τα οποία οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν μία χάρτινη συσκευασία, η οποία με απλές κινήσεις μετατρέπεται σε ένα μικρό φτυάρι και σκουπάκι, με σκοπό την άμεση περισυλλογή των περιττωμάτων.

Στη συνέχεια, και με την ίδια άνεση, η συσκευασία κλείνει και μπορεί να πεταχτεί σε οποιονδήποτε κάδο σκουπιδιών.

Η τοποθέτηση του πρώτου κιβωτίου έγινε στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα η εφευρέτριά του Μαρία Αρκούδη προέβη και σε ένα σύντομο “how-to” του τρόπου χρήσης.

100 χρόνια μπροστά: Η παγκόσμια πατέντα του Δήμου Καρδίτσας για τα κακά των ζώων

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Δήμαρχος της πόλης Φώτης Αλεξάκος, αντιδήμαρχοι, όπως και πλήθος μελών σωματείων φιλοζωϊκών οργανώσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας: