Παπάκια Αντικρύζουν Για Πρώτη Φορά Νερό Και Η Αντίδραση Τους Μας Αφήνει Άφωνους! (vid) - Fanpage

Παπάκια Αντικρύζουν Για Πρώτη Φορά Νερό Και Η Αντίδραση Τους Μας Αφήνει Άφωνους! (vid)

Παπάκια Αντικρύζουν Για Πρώτη Φορά Νερό Και Η Αντίδραση Τους Μας Αφήνει Άφωνους!

Παπάκια: Ο δημοφιλής εκτροφέας στο Youtube με τα βίντεο του να γίνονται viral. Ο συγκεκριμένος Καναδός δεν έχει μόνο μεγάλη υπομονή αλλά έχει και μια σωστή φιλοσοφία για την ηθική εκτροφή των ζώων αυτών.

Μεγαλώνει πάπιες όπου τις βιντεοσκοπεί πολύ συχνά και ανεβάσει τα βίντεο στο YouTube!

Είναι ένας τρομερά δημοφιλής εκτροφέας στο διαδίκτυο με βίντεο εκατομμυρίων προβολών όπου έχουν προβληθεί και στην τηλεόραση του Καναδά.

Φυσικά δεν έχει μεγαλώσει μόνο 171 παπάκια όπου θα δείτε στο βίντεο, μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό του 50 Ducks In A Hot Tub δείχνει ότι έχει ασχοληθεί με χιλιάδες!

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί θέλει να δείξει τον ηθικά σωστό τρόπο εκτροφής της πάπιας. Ο Καναδός πιστεύει ότι τα ζώα πρέπει να εκτρέφονται με μεγάλο σεβασμό, κάτω από τις σωστές και κατάλληλες συνθήκες και θέλει να το δείξει αυτό μέσα από την δουλεία του και τα βίντεο του.

Σε ένα από τα πολύ δημοφιλή βίντεο του θα δούμε 171 παπάκια που για πρώτη φορά στην ζωή τους βλέπουν νερό. Η αντίδραση τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα αξιολάτρευτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με το που καταλάβουν τα παπάκια για το τι πρόκειται αρχίζουν να πίνουν νερό μετά όμως είπαν να διασκεδάσουν λιγάκι παραπάνω!

Δείτε τι έγινε στην συνέχεια στο βίντεο:

 

Αφήστε το σχόλιο σας: