Σέρρες: Τον παράτησαν στο δρόμο, περίμενε στο ίδιο σημείο, αλλά σε δύο μέρες χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε - Fanpage

Σέρρες: Τον παράτησαν στο δρόμο, περίμενε στο ίδιο σημείο, αλλά σε δύο μέρες χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε

Το άσχημο περιστατικό που πληροφορούμαστε από τη σελίδα τη σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ είναι δυστυχώς ένα πολύ συνηθισμένο περιστατικό, που κάθε φορά όμως μας φέρνει λύπη αλλά μας κάνει και να εξοργιζόμαστε.

Πρόκειται για μια εγκατάλειψη ενός ζώου, το οποίο παράτησαν αυτές τις μέρες σε επικίνδυνο σημείο, στη διασταύρωση Λεύκωνα Σιδηροκάστρου στις Σέρρες. Το σκυλάκι έμεινε εκεί, στο ίδιο σημείο, περιμένοντας να έρθουν να το πάρουν. Ένα όμορφο και φιλικό ζώο.

Δύο μέρες μετά, και ενώ βρισκόταν στο ίδιο σημείο, το χτύπησε αυτοκίνητο και το σκότωσε. Γνωρίζουμε καλά ότι αν έχεις ένα ζώο σε σπίτι και το αφήσεις στο δρόμο, αυτό είναι δύσκολο να επιβιώσει.

Εσύ που το παράτησες σε εκείνο το επικίνδυνο μέρος, τι ακριβώς πίστευες; Ότι θα γλυτώσει; Δεν βλέπεις καθημερινά πόσα ζώα βρίσκονται σκοτωμένα στους δρόμους; Το βλέπεις αλλά δεν σε νοιάζει που κάποιοι δεν το ήθελαν πια.

Και εσείς που βλέπετε ένα τέτοιο ζώο, φιλικό και ήσυχο, σε μέρος τόσο επικίνδυνο, μη στέλνετε μόνο ένα μήνυμα. Πάρτε το και προφυλάξτε το για λίγο. Να σωθεί. Και έπειτα κάντε την ανάλογη ανάρτηση.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Πηγή: petpet.news

Αφήστε το σχόλιο σας: