Σκύλος που έχασε τα πίσω άκρα του σε ατύχημα περπατάει με τα μπροστά πόδια και μας δείχνει τι θα πει δύναμη - Fanpage

Σκύλος που έχασε τα πίσω άκρα του σε ατύχημα περπατάει με τα μπροστά πόδια και μας δείχνει τι θα πει δύναμη

 

Όταν ο Tay-Tay, ένας γενναίος σκύλος, έχασε τα πίσω πόδια του σε ένα τροχαίο ατύχημα δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά.

Ωστόσο, το δυναμικό σκυλί αψήφισε τις πιθανότητες των κτηνιάτρων και τώρα είναι τόσο δυνατός που πρόσφατα αρνήθηκε μια αναπηρική καρέκλα – η οποία ήταν δωρεά από τον βασιλιά της Ταϊλάνδης.

Ο Tay-Tay είναι χαρούμενος που μπορεί και περπατάει στα δύο μπροστινά πόδια του γύρω από το καταφύγιο των ζώων στο Chonburi της Ταϊλάνδης, όπου ζει.

Ο Tay-Tay ζει στο καταφύγιο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο ιδιοκτήτης του λέει ότι δεν τον έδωσε για υιοθεσία επειδή «φαίνεται πολύ χαρούμενος» που ζει εκεί.

Ο Τay-Tay πρόσφατα κέρδισε την εκτίμηση του βασιλιά, όταν μια φιλοζωική οργάνωση που ονομάζεται Watchdog δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα social media.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Maha Vajiralongkorn, είδε τη φωτογραφία και έγινε προστάτης του Tay-Tay.

Ο βασιλιάς έδωσε τροφή για τους σκύλους στο καταφύγιο και έστειλε στον Tay-Tay μια ειδική αναπηρική καρέκλα σκύλων.

Έστειλε επίσης έναν ειδικά εκπαιδευμένο κτηνίατρο στο καταφύγιο για να βοηθήσει τον Tay-Tay στο περπάτημα.

Ωστόσο, με την απροθυμία του Tay-Tay να χρησιμοποιήσει το βασιλικό δώρο, ο ειδικός έκρινε ότι τα μπροστινά πόδια του είναι αρκετά δυνατά για να μπορεί να στηρίζεται και να περπατάει.

“Είναι εκπληκτικό που ο σκύλος μπορεί να φάει, να περπατάει και να τρέχει όποτε το θέλει,” δήλωσε 32χρονος ο Julian Küng, ο οποίος τράβηξε το βίντεο με το περπάτημα του Tay-Tay.

Ο Tay-Tay παραμένει στη φροντίδα του ιδιοκτήτη του καταφυγίου, το οποίο έχει επίσης περίπου 40 σκυλιά και 200 ​​αδέσποτες γάτες υπό τη φροντίδα του.

διαφορετικό

 

Αφήστε το σχόλιο σας: