Σκύλος Ήρωας Σώζει Με Γαβγίσματα 150 Ανθρώπους Παγιδευμένους Σε Φωτιά! - Fanpage

Σκύλος Ήρωας Σώζει Με Γαβγίσματα 150 Ανθρώπους Παγιδευμένους Σε Φωτιά!

Σκύλος Ήρωας Σώζει Με Γαβγίσματα 150 Ανθρώπους Παγιδευμένους Σε Φωτιά!

Σκύλος: Η απίστευτη ιστορία μας έρχεται από την Ινδία. Οι κάτοικοι της Βεγγαλόρης, είδαν τα σπίτια τους στην πολυκατοικία τους να φλέγονται και σώθηκαν με την βοήθεια του σκύλου ήρωα. Ο Appu είναι ο σωτήρας 150 ανθρώπων, αφού βοήθησε έγκαιρα να βγουν από τις οικίες τους όλους τους ανθρώπους.

Οι 150 ένοικοι ενός κτιρίου όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά είναι ευγνώμονες σε έναν σκύλο που ονομάζεται Appu που τους έσωσε κινητοποιώντας τον συναγερμό, όπως αναφέρει το The Hindu αυτή την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, λίγο πριν τις 15:00 τοπική ώρα, στην περιοχή Electronic City στο Bangalore , στη νότια Ινδία. Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα στον πρώτο όροφο αυτής της κατοικίας που έχει 3 ορόφους. Στο εν λόγω κτίριο βρίσκονταν ο ενάμιση χρόνο Γκόλντεν Ριτρίβερ και η μητέρα της κηδεμόνας του. Η υπόλοιπη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του τετράποδου, ήταν στη δουλειά.

Η 74χρονη κυρία, ονόματι Kathyayini , δεν είχε προσέξει τίποτα στην αρχή. Ήταν το επίμονο γάβγισμα του σκύλου, συνήθως πολύ ήρεμοw, που φώναξε τους γείτονες. Ο τελευταίος εκ τούτου παρατήρησε ότι ο καπνός είχε διαφύγει από το διαμέρισμα και παρενέβη για να βγάλει την Kathyayini και Appu έξω .

2 νεαροί ντελίβερι που περνούσαν από εκεί είδαν επίσης καπνό έξω από το κτίριο και κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Οι πυροσβέστες έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Στο μεταξύ, οι ένοικοι των 50 διαμερισμάτων έχουν εκκενώσει όλοι τους χώρους. Από τη φωτιά γλίτωσαν 150 άτομα, την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο οι πυροσβέστες.

Τα πρώτα στοιχεία που σημειώθηκαν από τους ανακριτές στο διαμέρισμα όπου είχε ξεκινήσει η φωτιά υποδηλώνουν ότι η αιτία ήταν βραχυκύκλωμα.

Η οικογένεια του Appu μπορεί να είναι περήφανη για αυτόν. Όλοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας επίσης εκτός αυτού, αυτοί που τον θεωρούν ήρωα. Σωστά…

Αφήστε το σχόλιο σας: