Σκύλος σταμάτησε αυτοκίνητο για να βοηθήσουν την κηδεμόνα τoυ που είχε λιποθυμήσει (Video) - Fanpage

Σκύλος σταμάτησε αυτοκίνητο για να βοηθήσουν την κηδεμόνα τoυ που είχε λιποθυμήσει (Video)

Στην Οτάβα, η Χάιλι Μουρ έκανε την καθημερινή της βόλτα στη γειτονιά της, παρέα με τον σκύλο της, τον Κλόβερ. Ξαφνικά όμως η Χάιλι λιποθύμησε και άρχισε να παθαίνει κρίσεις.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο ασθενοφόρο και να μπερδεύομαι, για το τι ακριβώς συμβαίνει», δήλωσε η ίδια στο ειδησεογραφικό πρακτορείο CTV News.

Τι έγινε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο;
Στα πλάνα από το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται τι ακριβώς συνέβη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Χάιλι περπατάει με τον Κλόβερ, όταν ξαφνικά λιποθυμάει, στην άκρη ενός πεζοδρομίου.

Ο σκύλος προσπαθεί να συνεφέρει την κηδεμόνα του αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι κάποια στιγμή που φαίνεται να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο, ο Κλόβερ μπαίνει στη μέση του δρόμου και αναγκάζει τον οδηγό να σταματήσει και να προσέξει την Χάιλι στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός του οχήματος, Ντρίντεν Ότγουεϊ είπε στο CTV News:

«Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, ο σκύλος μπλόκαρε πραγματικά την πορεία μου», επίσης είπε ότι ενώ το έκανε αυτό είχε στραμμένα τα μάτια στο αφεντικό του που ήταν πεσμένο στο έδαφος. «Κράτησε απόσταση από μένα, αλλά μεριμνούσε ώστε η ιδιοκτήτριά της της ήταν εντάξει και αυτό ήταν καταπληκτικό».

Λίγο αργότερα, ο σκύλος κατάφερε να εντοπίσει έναν άλλο περαστικό για να βοηθήσει. «Μπορούσες να δεις ότι δεν ήθελε να την αφήσει ακόμα και όταν ήμασταν μαζί της», σχολίασε η Ντανιέλ Πιλόν που σταμάτησε για να βοηθήσει.

Στη συνέχεια ο σκύλος πήγε να εντοπίσει την υπόλοιπη οικογένεια της Χάιλι για να τους ειδοποιήσει για την κατάσταση. Όταν τελικά έφτασαν οι γονείς της, στο σημείο είχαν σπεύσει και οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα της Χάιλι σε δηλώσεις εμφανίστηκε ευγνώμων για τη στάση της Κλόβερ. Η νεαρή είναι καλύτερα αν και η οικογένειά της δεν γνωρίζει τι προκάλεσε την κρίση. «Αν αυτό συμβεί ξανά, αισθάνομαι 10 φορές πιο ασφαλής και ξέρω ότι θα είναι εκεί για μένα», είπε για τον σκύλο της η Χάιλι και τόνισε: «είναι ένα πραγματικά καταπληκτικό σκυλί και την αγαπώ μέχρι θανάτου».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: panagiotismilas.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: