Τα Σκυλιά Και Η Γάτα Της Οικογένειας Γίνονται Φύλακας Άγγελος Για Νεογέννητο Μωρό - Fanpage

Τα Σκυλιά Και Η Γάτα Της Οικογένειας Γίνονται Φύλακας Άγγελος Για Νεογέννητο Μωρό

Τα Σκυλιά Και Η Γάτα Της Οικογένειας Γίνονται Φύλακες Άγγελοι Για Νεογέννητο Μωρό

Σκυλιά Γάτες: Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της οικογένειας Μπογκς δεν θα περίμενε αυτό το «καλοσώρισμα» που επιφύλαξαν τα κατοικίδια ζώα της οικογένειας στον μικρό μπέμπη. Τα 4 σκυλιά και η γάτα της οικογένειας λατρεύουν το νεογέννητο μωρό και έχουν γίνει φύλακες άγγελοι πηγαίνοντας παντού μαζί του.


Όταν η Κέσεϊ Μπογκς και ο σύζυγός της επέστρεψαν στο σπίτι από το νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια τους το νεογέννητο μωρό τους, τους περίμενε το πιο θερμό καλωσόρισμα από τα 4 υιοθετημένα τους σκυλιά και τη γάτα τους.

“Όταν φέραμε στο σπίτι τον Σόνι, ένιωσα πως τον περίμεναν”, είπε η μητέρα. “Από τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι, τον σέβονται και τον αγαπούν σαν έναν από εκείνους”. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι καθένα από τα κατοικίδια έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει στον αδερφό του πόσο τον αγαπά.

Η Μία η γάτα, βρίσκεται πάντα σε απόσταση αναπνοής και θέλει να βεβαιώνεται συνεχώς πως είναι ασφαλής. Η Ρόξι, ο πρώτος σκύλος που διέσωσε η οικογένεια, λατρεύει να παίρνει υπνάκους με τον μικρό της αδερφό. “Νομίζω πως ο Σόνι επηρεάζει περισσότερο τη Ροξι. Έχουμε ζήσει μαζί πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής μου και ήταν πάντα δίπλα μου. Ξέρει πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη και πάντα το δείχνει”.

Η Εντίθ και η Ρόζι είναι πάντα σε περιπολία κλάματος. Ο Τζέικ, που είναι το μόνο αρσενικό της αγέλης, βλέπει τον εαυτό του ως τον μεγάλο αδερφό και είναι αναντικατάστατος βοηθός στην αποστολή της αλλαγής πάνας.

“Καταλαβαίνουν πόσο ήρεμοι και ευγενείς πρέπει να είναι και η αγάπη τους είναι η επιτομή του περιβάλλοντος που θα έπρεπε να μεγαλώνει κάθε παιδί”, λέει η Μπογκς.

Όταν η Κέσεϊ Μπογκς επέστρεψε στο σπίτι κρατώντας το νεογέννητο γιο της, την περίμενε το πιο θερμό καλωσόρισμα από τα κατοικίδιά της.

“Όταν έφερα στο σπίτι τον Σόνι, ένιωσα πως τον περίμεναν”.

“Τον σέβονται και τον αγαπούν, σαν να είναι ένας από αυτούς”.

Καθένα από τα κατοικίδια έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει στον αδερφό του πόσο τον αγαπά.

Μία η γάτα, βρίσκεται πάντα σε απόσταση αναπνοής και θέλει να βεβαιώνεται συνεχώς πως είναι ασφαλής.

Ρόξι, ο πρώτος σκύλος που διέσωσε η οικογένεια, λατρεύει να παίρνει υπνάκους με τον μικρό της αδερφό.

Εντίθ και Ρόζι είναι πάντα σε περιπολία κλάματος.

Ο Τζέικ, που είναι το μόνο αρσενικό της αγέλης, βλέπει τον εαυτό του ως τον μεγάλο αδερφό…

…και είναι αναντικατάστατος βοηθός στην αποστολή της αλλαγής πάνας.

“Καταλαβαίνουν πόσο ήρεμοι και ευγενείς πρέπει να είναι”…

…”και η αγάπη τους είναι η επιτομή του περιβάλλοντος που θα έπρεπε να μεγαλώνει κάθε παιδί”.

Αφήστε το σχόλιο σας: