Ταυρομάχος κόβει το αυτί ενός ταύρου και το δείχνει με υπερηφάνεια στον κόσμο που χειροκροτεί την φρικιαστική πράξη του - Fanpage

Ταυρομάχος κόβει το αυτί ενός ταύρου και το δείχνει με υπερηφάνεια στον κόσμο που χειροκροτεί την φρικιαστική πράξη του

 

 

Αυτή είναι μια εικόνα που θα σοκάρει τους περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά όταν ο ταυρομάχος Sebastian Castella κράτησε στο χέρι του το αυτί που είχε μόλις κόψει από ένα ζωντανό ταύρο, οι θεατές στην περίφημη αρένα ταυρομαχίας της Pamplona τον χειροκροτούσαν με ζητωκραυγές.

Ο Γάλλος ταυρομάχος είχε μόλις αγωνιστεί με το μεγάλο ζώο κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ “San Fermin” στη βόρεια Ισπανική πόλη, όπου χιλιάδες παραθεριστές συμμετέχουν στην καθημερινή «εκτέλεση των ταύρων».

Τρεις άνδρες έχουν νοσηλευτεί μέχρι σήμερα, αφού υπέστησαν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της πέμπτης ημέρας του εβδομαδιαίου φεστιβάλ, όπου οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με έξι ταύρους που τρέχουν στα στενά δρομάκια της Pamplona μέχρι να φτάσουν στην αρένα ταυρομαχίας της πόλης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τραυματίζονται όταν πέφτουν ή δέχονται επίθεση από τους ταύρους που αγωνίζονται κατά μήκος της διαδρομής των 850 μέτρων μέχρι την αρένα ταυρομαχιών της Pamplona, όπου τα ζώα σκοτώνονται το απόγευμα από τους ταυρομάχους.

Ένα άτομο έχει τραυματιστεί και περίπου 18 άτομα έχουν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια αυτής της ετήσιας εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Ο Inigo Plaza, ένας 29χρονος που έλαβε μέρος σε αυτή την εβδομάδα, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι να σταματήσουμε κάποια στιγμή για να είμαστε αύριο εδώ».

«Όταν παλεύεις με ένα ζώο που ζυγίζει 600 κιλά νιώθεις ένα απροσδόκητο συναίσθημα αδρεναλίνης και ενθουσιασμού», είπε.

Το φεστιβάλ έχει πολλά θύματα κάθε χρόνο.

Το 2017, υπήρχαν περισσότεροι από 17.000 συμμετέχοντες και 64 τραυματίες. Επτά από τους τραυματίες είχαν καρφωθεί με τα κέρατα των ταύρων.

Από το 1910, έχουν πεθάνει 16 δρομείς, και το τελευταίο θύμα της παράδοσης αυτής άφησε την τελευταία του πνοή το 2009.

Η προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης είχε επισκιαστεί από συμβάντα που φέρνουν μνήμες από τη σεξουαλική επίθεση μιας νεαρής γυναίκας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του 2016.

Πέντε άντρες βιντεοσκοπούσαν τη στιγμή που βίαζαν μια 18χρονη κοπέλα και αργότερα αστειεύονταν με την επίθεση σε μια ομάδα chat του WhatsApp.

Χιλιάδες Ισπανοί διαμαρτυρήθηκαν τον Απρίλιο, όταν ένα δικαστήριο τους καταδίκασε για «σεξουαλική κακοποίηση» και όχι για το πιο σοβαρό αδίκημα του «βιασμού» και συμφώνησε να τους απελευθερώσει με εγγύηση εν αναμονή του δικαστηρίου.

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: