Θα κάνανε ευθανασία σε κωφό σκύλο, αλλά ένα ζευγάρι με προβλήματα ακοής αποφάσισε να την υιοθετήσει! - Fanpage

Θα κάνανε ευθανασία σε κωφό σκύλο, αλλά ένα ζευγάρι με προβλήματα ακοής αποφάσισε να την υιοθετήσει!

Είναι μια όμορφη ιστορία, αλλά θα μπορούσε να είχε τελειώσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Από την πλευρά του Στρασβούργου, το SPA αποφασίζει να δημοσιεύσει μια τεράστια καμπάνια για την Dana στο Facebook. Αυτός ο κωφός και κακομεταχειρισμένος σκύλος έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία, αλλά ευτυχώς, ένα ζευγάρι με προβλήματα ακοής βρήκε τη διαφήμιση και αποφάσισε να ταξιδέψει 400 χλμ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, από την πλευρά του Στρασβούργου, ήταν η ανησυχία σε μια δομή του SPA. Εδώ και λίγους μήνες, η Dana, ένας κωφός σκύλος, δεν βρήκε νέους ιδιοκτήτες. Πρώην κακομεταχείριση, δυσκολεύεται να βρει παρέα και ζητά συνεχώς την παρουσία ενός ανθρώπου.

«Ένας κωφός σκύλος είναι διαφορετικός από έναν κανονικό σκύλο επειδή απαιτεί πολλή προσοχή. Ένας κωφός μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας κωφός σκύλος και, συνεπώς, να επικοινωνήσει καλύτερα μαζί του. ” Γι ‘αυτό, η ένωση αποφάσισε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επικοινωνία στα κοινωνικά δίκτυα. Και, ευτυχώς, ένα ζευγάρι με προβλήματα ακοής αποφασίζει να ταξιδέψει 400 χιλιόμετρα για να το υιοθετήσει !

Ένα ζευγάρι με προβλήματα ακοής ταξιδεύει 400 χιλιόμετρα για να υιοθετήσει την Dana!

Όταν το ζευγάρι βρήκε την ανακοίνωση που δημοσίευσε το Στρασβούργο SPA για την υιοθέτηση αυτού του κωφού σκύλου, δεν δίστασαν ούτε ένα δευτερόλεπτο. Έτσι φεύγουν με ένα τροχόσπιτο και ταξιδεύουν 400 χιλιόμετρα για να μείνουν λίγες μέρες εκεί. Πολύ γρήγορα, ο σύνδεσμος έγινε και η Ντάνα φαίνεται να πετάει στον παράδεισο.

«Ήταν μια συνήθεια για μας να έχουμε ένα σκυλί, είχαμε 3 με τα παιδιά. Δυστυχώς τα χάσαμε και αποφασίσαμε να μην έχουμε πλέον κατοικίδια », εξηγεί ο Christophe. Γρήγορα, οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον σκύλο χρησιμοποιώντας νοηματική γλώσσα ! Στο εξής, ανταποκρίνεται στο «φαγητό», στο «κάθισμα», στο «παιχνίδι» και σε πολλά άλλα.v

Η Ντάνα βρήκε ένα νέο σπίτι αγάπης. Είναι τώρα μέλος της οικογένειας, που έχει τρία παιδιά, και έχει ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Είναι ήρεμη και χαρούμενη. Ένα τέλος άξιο ενός παραμυθιού για αυτόν τον σκύλο που ικέτευε να αγαπηθεί! Μια υπέροχη ιστορία!

πηγή: pet-sitting.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: