Θαλάσσια χελώνα απειλούμενη με εξαφάνιση βρήκε φρικτό θάνατο όταν σχοινί καρέκλας δέθηκε στο λαιμό της και την έπνιξε - Fanpage

Θαλάσσια χελώνα απειλούμενη με εξαφάνιση βρήκε φρικτό θάνατο όταν σχοινί καρέκλας δέθηκε στο λαιμό της και την έπνιξε

 

Μια απειλούμενη με εξαφάνιση θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε μια παραλία της Αλαμπάμα με το σχοινί από μια καρέκλα παραλίας μπερδεμένο γύρω από το λαιμό της.

Η ομάδα προστασίας Fort Morgan Share the Beach δημοσίευσε μια φωτογραφία της νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Facebook το Σάββατο το πρωί σε παραλία στο εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής “Bon Secour” στο Fort Morgan της Αλαμπάμα.

Η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε στραγγαλισμένη με ένα σχοινί από καρέκλα παραλίας.

“Με έχει εξοργίσει,” έγραφε η δημοσίευση στο Facebook. “Πόσες εκατοντάδες φορές πρέπει να ζητήσουμε από τους ανθρώπους να μαζεύουν τα πράγματα τους;”

Δύο ώρες αργότερα, η ομάδα μοιράστηκε μια δεύτερη, πιο σοκαριστική εικόνα της θαλάσσιας χελώνας.

Στη φωτογραφία αυτή, η χελώνα έχει γυρίσει ανάποδα και φαίνεται πόσο σφιχτά είναι δεμένο το σχοινί γύρω από τον λαιμό της.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζητάμε από τους ανθρώπους να παίρνουν τα πράγματά τους όταν φεύγουν από την παραλία. Αυτή η θαλάσσια χελώνα που απειλείται με εξαφάνιση, βρέθηκε πνιγμένη από το σχοινί μιας καρέκλας που ήταν πεταμένη στην παραλία. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι όταν επισκέπτεστε την παραλία – δεν είστε οι μόνοι που την χρησιμοποιείτε,” έγραφε η δημοσίευση στο Facebook.

διαφορετικό

 

Αφήστε το σχόλιο σας: