Θέλετε Να Υιοθετήσετε Σκύλο; Το Βίντεο Που Θα Σας Κάνει Να Το Σκεφτείτε Καλύτερα! - Fanpage

Θέλετε Να Υιοθετήσετε Σκύλο; Το Βίντεο Που Θα Σας Κάνει Να Το Σκεφτείτε Καλύτερα!

Θέλετε Να Υιοθετήσετε Σκύλο; Το Βίντεο Που Θα Σας Κάνει Να Το Σκεφτείτε Καλύτερα!

Σκύλος: Ένα κουτάβι, ένας σκύλος δεν είναι ένα δώρο Χριστουγέννων. Δεν είναι το ίδιο με ένα παιδί για μια οικογένεια αλλά οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων πρέπει να αισθάνονται τα κατοικίδια ζώα τους σαν παιδιά τους.

Αυτό πιθανώς συμβαίνει λόγω της σχέσης που αναπτύσσουν με τον σκύλο όταν τον φέρνουν για πρώτη φορά στο σπίτι. Νιώθουν ότι ο σκύλος τους είναι πλέον και αυτός ένα μέλος της οικογένειας τους.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτός που θα αποφασίσει να υιοθετήσει ένα σκυλί, πρέπει να γνωρίζει ότι αναλαμβάνει και κάποιες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις. Ένα σκυλί είναι ένα ζωντανό πλάσμα που έχει ανάγκες και χρειάζεται προσοχή και φροντίδα.

Η εταιρεία παραγωγής DeadLens Pictures από την Ουγγαρία δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι όσοι έχουν σκοπό να υιοθετήσουν κάποιο κατοικίδιο.

Ονομάζεται «Το δώρο» (Gift) και παρουσιάζει μια οικογένεια που υιοθετεί ένα παιδί. Όλα στην αρχή είναι ιδανικά για το νέο μέλος της οικογένειας. Στην αρχή. Γιατί έπειτα από μερικές μέρες όλα αλλάζουν..

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: