Το χαμένο κουτάβι αναγνώρισε την κηδεμόνα του και πήδηξε να την αγκαλιάσει. Χαμογέλασαν μαζί - Fanpage

Το χαμένο κουτάβι αναγνώρισε την κηδεμόνα του και πήδηξε να την αγκαλιάσει. Χαμογέλασαν μαζί

Ήταν τόσο χαριτωμένο και συναισθηματικό να βλέπεις όταν το σκυλάκι να πηδά στον ώμο της γιαγιάς”, είπε ο διασώστης που βρήκε το σκυλί στους δρόμους.

Όταν ένα κατοικίδιο ζώο χάνεται , η απόγνωση να το βρούμε είναι τεράστια και υπάρχουν στιγμές μεγάλης αγωνίας. Αυτή η γιαγιά στην Παραγουάη το γνωρίζει πολύ καλά , η οποία πέρασε μια ολόκληρη μέρα ψάχνοντας το κουτάβι της, αλλά δεν έχασε ποτέ την ελπίδα της. Τώρα χαμογελάει πολύ χαρούμενη που το βρήκε.

Όπως φάνηκε σε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από έναν χρήστη στο λογαριασμό Facebook του καταφυγίου Orejitas Paraguay, αυτή η γιαγιά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά όταν επανενώθηκε με τον γούνινο φίλο της .

“Χαρούμενο τέλος! Μια γιαγιά ήρθε με την κόρη της για να δει το σκυλάκι που είχε χάσει χθες το απόγευμα στη γειτονιά San Felipe de San Lorenzo. Η κόρη μου πήρε το κουτάβι στην αγκαλιά της για να τους το δείξει και να μας διαβεβαιώσει ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του », έγραψε η Μαργαρίτα Ιβάλντι bertμπερτ .

Ωστόσο, σε αυτή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Asunción, την πρωτεύουσα της χώρας της Νότιας Αμερικής, η Μαργαρίτα δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από το γούνινο. Όταν είδε ξανά τον κηδεμόνα της, ο σκύλος δεν μπορούσε να αντισταθεί στην παρόρμηση να πηδήξει για να δείξει όλη του την αγάπη. Αν και ήταν μόνο μια μέρα χωρίς να δει ο ένας τον άλλον, στο κουτάβι φάνηκε σαν μια αιωνιότητα.

«Ήταν τόσο χαριτωμένο και συναισθηματικό να βλέπεις όταν το σκυλάκι πηδά στον ώμο της γιαγιάς. Ήταν ο ιδιοκτήτης του. Το να βλέπω και τους δύο σας τόσο χαρούμενους με γεμίζει ικανοποίηση. Θεού θέλοντος δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά », πρόσθεσε η Μαργαρίτα.

Ευτυχώς, αυτή η υπόθεση τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν η οικογένεια μπορούσε να ενωθεί ξανά, όπως θα έπρεπε πάντα. Ωστόσο, σίγουρα θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο γούνινο όταν παίζουν έτσι ώστε να μην συμβεί άλλη κατάσταση αυτού του είδους.

Δεν άντεχαν να χωρίσουν ξανά . Ξέρουν ότι τους λείπει πολύ όταν είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, οπότε θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην συμβεί άλλη απώλεια.

Αφήστε το σχόλιο σας: