Το ηλικιωμένο Λαμπραντόρ εγκαταλείφθηκε με μια σημείωση:«Δεν έχω μάθει να είμαι καλός» - Fanpage

Το ηλικιωμένο Λαμπραντόρ εγκαταλείφθηκε με μια σημείωση:«Δεν έχω μάθει να είμαι καλός»

Βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο Λαμπραντόρ, δεμένο στα κάγκελα: μαζί του είχε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της απόφασης του.

Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι ένα μαύρο- Λαμπραντόρ , που εγκαταλείφθηκε από τον κηδεμόνα του. Τον βρήκαν δεμένο σε κάγκελα, με μια σημείωση γραμμένη από το άτομο που έπρεπε να τον φροντίσει. Η ιστορία συνέβη στην Αγγλία, στο Κεντ. Παρά τα πολλά χρόνια της συνύπαρξης και παρά το γεγονός ότι ο σκύλος ήταν μεγάλος, το εγκατέλειψε ως αντικείμενο που δεν ήθελε πλέον.

Σε έναν τέλειο κόσμο, δεν θα υπήρχε ούτε μια πληγωμένη ψυχή σκύλου. Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Και οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι με αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ που βρέθηκε δεμένο στη μεταλλική πύλη έξω από το Jasmil Kennels στο Upchurch κοντά στο Sittingbourne του Κεντ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Sway Borough Council Stray Dog Service, που βρήκαν τον σκύλο, δημοσίευσαν φωτογραφίες του στο Facebook ζητώντας βοήθεια για την αναγνώριση του ιδιοκτήτη. Αλλά αυτό που πραγματικά έκανε την καρδιά όλων να ραγίσει ήταν η σκληρή σημείωση που ήταν δίπλα στο ζώο. Σε ένα τσαλακωμένο χαρτί, το κείμενο έγραφε: «Σε παρακαλώ, μπορείς να με πάρεις καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια, επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, έτσι επέστρεψα εδώ όπου με βρήκε».

Ευτυχώς, το Swale Dog Service δημοσίευσε σύντομα μια ενημέρωση λέγοντας ότι βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του ηλικιωμένου αγοριού και η οικογένεια του, που «γνωρίζει και αγαπάει το σκυλί».

“Είναι σπάνιο να βρούμε εγκαταλελειμμένα σκυλιά στο Swale καθώς προσπαθούμε να συνεργαστούμε προληπτικά με τους ιδιοκτήτες για να βρούμε άλλες λύσεις.”

Ευτυχώς, το αγόρι βρέθηκε ευτυχισμένο και υγιές. «Είναι περίπου 14 ή 15 ετών και τα πάει καλά για την ηλικία του», είπε η Ρεμπέκα.

Τα ρείθρα της Swale Borough Dog Service, που βρήκαν τον σκύλο, μοιράστηκαν αυτήν την ανάρτηση και αργότερα, μια ενημέρωση.

Χάρη στο δίκτυο επαφών, στα κοινωνικά μέσα και στο μικροτσίπ του σκύλου, συχνά εντοπίζουν αδέσποτα και χαμένα σκυλιά τους ιδιοκτήτες τους.

Ωστόσο, “Τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά μπορεί να είναι πιο δύσκολα, αλλά είχαμε κάποια επιτυχία στο να βρούμε ιδιοκτήτες στο παρελθόν.” Το πρωταρχικό κίνητρο για αυτό είναι να «κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση που τους οδήγησε να εγκαταλείψουν τα σκυλιά τους».

Και αυτή τη φορά η εγκατάλειψη τελείωσε με χαρούμενο τέλος. Ο τετράποδος είναι περίπου 15 ετών και σήμερα είναι ευτυχισμένος και ήρεμος με τη νέα του οικογένεια.

Η Ρεβέκκα μας είπε επίσης ότι μεταξύ των διαφορετικών λόγων για την εγκατάλειψη σκύλων, οι οικονομικές πιέσεις ξεχωρίζουν ως ένας κοινός παράγοντας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε “αύξηση λογαριασμών κτηνιάτρων ή σε προσωπικές περιστάσεις”, πρόσθεσε.
Και αυτό έπρεπε να πουν οι άνθρωποι

Πηγή: petsworld.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: