Υπέροχο: Μια σκυλίτσα Pitbull είναι συνέχεια δίπλα σε μια 90χρονη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα για να μη συμβεί κάτι - Fanpage

Υπέροχο: Μια σκυλίτσα Pitbull είναι συνέχεια δίπλα σε μια 90χρονη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα για να μη συμβεί κάτι

Τα Pitbulls είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα σκυλιά στον κόσμο. Φυσικά για αυτό φταίει ο άνθρωπος που αν δε βάλει το χεράκι του για κακό στη φύση, δεν αντέχει. Και συνήθως το κακό στη φύση έχει να κάνει με κέρδος.

 

Η ράτσα αυτή είναι πραγματικά μια αξιολάτρευτη ράτσα. Τα σκυλιά αυτά είναι τρυφερά, πιστά και με απίστευτη προσωπικότητα. Με την κατάλληλη μάλιστα εκπαίδευση γίνονται και σκυλιά- θεραπείας που βοηθούν ανθρώπους που έχουν διάφορα προβλήματα υγείας.

Ένα τέτοιο σκυλί είναι και η Lollipop, η οποία είναι μόλις 8 μηνών. Η σκυλίτσα αυτή ζούσε μονίμως δεμένη σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Οι άνθρωποι που την είχαν δεν την έλυναν γιατί εκεί μπροστά ήταν ένας μεγάλος δρόμος που περνούσαν συνέχεια αυτοκίνητα.

Κάποια μέρα η Cathy Officee πήγε να πλύνει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων και είδε τη Lollipop. Τη συμπάθησε αμέσως και ρώτησε τους ανθρώπους εκεί για αυτή. Της είπαν ότι τη βρήκαν κάπου παρατημένη. Και θέλησε να την υιοθετήσει.

Αρχικά την πήρε σπίτι για να της βρει υιοθεσία αλλά λίγες μέρες μετά είχε δεθεί τόσο μαζί της που δεν ήθελε να την αποχωριστεί. Έτσι την κράτησε. Στο σπίτι της η Officee ζούσε με την 90χρονη ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία είχε σοβαρά κινητικά προβλήματα και τα τρία σκυλιά τους.

Από την αρχή η σκυλίτσα άρχισε να προτιμάει την παρέα της ηλικιωμένης γυναίκας. Σε λίγο καιρό είχε γίνει η καλύτερη φίλη της. Το δέσιμό τους ήταν μοναδικό. Η 90χρονη περπατούσε μέσα στο σπίτι πολύ αργά και πάντα με τη βοήθεια ενός “πι”.

Κάποια στιγμή η Officee παρατήρησε ότι η Lollipop κάθε φορά που η μητέρα της πήγαινε να σηκωθεί να περπατήσει, σηκωνόταν και αυτή και την ακολουθούσε. Αυτό με τον καιρό γινόταν κάθε φορά. Όταν μάλιστα η ηλικιωμένη σταματούσε για να ξεκουραστεί, η σκυλίτσα έτρεχε και καθόταν δίπλα της. Και μετά που έκανε μερικά βήματα ακόμη η Lollipop ήταν και αυτή σηκωμένη και την ακολουθούσε σαν να ήθελε να την προστατέψει. Είχε γίνει ο φύλακας-άγγελός της. Ήταν πάντα δίπλα της μη συμβεί κάτι.

Η υπέροχη αυτή ιστορία είναι μια ακόμα ιστορία που δείχνει πώς αυτά τα σκυλιά, τα τόσο πολύ παρεξηγημένα, μπορούν να αγαπήσουν τους ανθρώπους τους και να τους βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.


Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: