Υπόθεση Αιδηψού - Ελεονώρα Μελέτη: «Το Αγοράκι Συνελήφθη, Στους Ομοίους Του Κόπηκε Το Γέλιο» - Fanpage

Υπόθεση Αιδηψού – Ελεονώρα Μελέτη: «Το Αγοράκι Συνελήφθη, Στους Ομοίους Του Κόπηκε Το Γέλιο»

Υπόθεση Αιδηψού – Ελεονώρα Μελέτη: «Το Αγοράκι Συνελήφθη, Στους Ομοίους Του Κόπηκε Το Γέλιο»

Οργισμένη και η Ελεονώρα Μελέτη με τον 30χρονο άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι και το πέταξε προς την θάλασσα στην Αιδηψό με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Την οργή της για το περιστατικό θέλησε να εκφράσει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη πάνω σε τέτοια θέματα. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της όπου ποζάρει με το γατάκι της και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Μια φορά κ έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός κ η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή. Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε κ στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει. Βρήκε λοιπόν κ άλλους που μεγάλωναν με αξίες κ αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι κ οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών κ των αρχών που είχαν υιοθετήσει. Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατάκι κ μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο κ γελούσαν. Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά κ όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές κ οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται. Γι αυτό καλό είναι να επιλέγονται κ να διδάσκονται προσεκτικά. Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές κ σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Κ κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ κ τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν. Όχι για να παραδειγματιστεί κ να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα , χωρίς να μολύνει τους γύρω του. Νίαου», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφήστε το σχόλιο σας: