Ζώα Με...Υπερδυνάμεις Που Θα Ζήλευαν Και Οι Σουπερήρωες! - Fanpage

Ζώα Με…Υπερδυνάμεις Που Θα Ζήλευαν Και Οι Σουπερήρωες!

Ζώα Με…Υπερδυνάμεις Που Θα Ζήλευαν Και Οι Σουπερήρωες!

Ζώα: Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει δυνάμεις που βλέπουμε στις ταινίες με τους υπερήρωες. Έχετε σκεφτεί όμως πως ακόμη και οι υπερήρωες ζηλεύουν τις δυνάμεις κάποιου άλλου.

Για την ακρίβεια ζηλεύουν τις δυνάμεις κάποιων ζώων, τα οποία χρησιμοποιούν αυτές τις περίεργες και ασυνήθιστες ικανότητες τους συνήθως για να εντοπίσουν και να σκοτώσουν το θήραμα τους είτε για να απομακρύνουν το εχθρό τους. Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσετε ζώα που μπορούν να κάνουν εξωπραγματικά πράγματα.

Γαρίδα αλφαίος

Αυτή η μικρή γαρίδα μπορεί χρησιμοποιώντας τις δαγκάνες τις ως ηχητικό όπλο να στείλει κύματα φυσαλίδων που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 9900 βαθμούς Κελσίου. Όπως καταλαβαίνετε ότι περάσει από αυτά τα κύματα θα αναισθητοποιηθεί.

Σαρανταποδαρούσα Δράκος

Πιστεύω πως οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε καμία διάθεση να βρεθείτε αντικριστά με μια σαρανταποδαρούσα επειδή προφανώς την σιχαίνεστε. Κάτι που δεν ξέρετε όμως είναι ότι υπάρχουν σαρανταποδαρούσες οι οποίες μπορούν και να σας σκοτώσουν. Σας συμβουλεύω και σας εύχομαι να ΜΗΝ βρεθείτε ποτέ κοντά τους. Μία τέτοια σαρανταποδαρούσα ονομάζεται ”σαρανταποδαρούσα δράκος”. Με το παρατσούκλι δράκος φαντάζομαι πως οι περισσότεροι νομίζετε ότι πετάει φωτιές. Όμως, εδώ θα σας διαψεύσω καθώς δεν κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ωραία θα ήταν. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή αν έριχνε φωτιές θα σκότωνε τα θηράματα της που βρίσκονται προφανώς μπροστά από το στόμα της όμως τώρα που βγάζει τοξικά αέρια από το σώμα της σκοτώνει και αυτούς που βρίσκονται πίσω της, δεξιά της, 5 μέτρα διαγώνια της, τέλος πάντων όλους γύρω της.

Μέδουσα

Η μέδουσα Turritopsis Nutricula έχει μία ικανότητα που θα θέλαμε όλοι μας! Στην ουσία είναι αθάνατη, δηλαδή όταν καταλάβει ότι έχει φτάσει σε μία μεγάλη ηλικία απορροφά των εαυτό της και ξανά γυρνάει στα νιάτα της. Αυτό το ον είναι το μόνο πάνω στον πλανήτη που μπορεί να αντιστρέψει την γήρανση πίσω στον χρόνο και να ξανά επιστρέφει στην 1η φάση της ζωής της. Αυτό επιτυγχάνεται με την διαδικασία της διαφοροποίησης κατά την οποία ένα είδος κυττάρου έχει μετατραπεί σε άλλο τύπο κυττάρων.

Αγγούρι της Θάλασσας

Φαντάζομαι ότι και να μην γνωρίζετε την ύπαρξη αυτού του ζώου όταν ακούτε το όνομα αυτό θα νομίζετε ότι είναι ένα βαρετό και ανίκανο ζωάκι. Και όμως έχει μια πολύ παράξενη ικανότητα, μπορεί να υγροποιηθεί. Αυτό το κάνει γιατί αν μεταμορφωθεί σε νερό στην ουσία γίνεται αόρατο και κανένας εχθρός του δεν μπορεί να το εντοπίσει.

Η σαλαμάνδρα Φρανκενστάιν

Αυτή η σαλαμάνδρα μπορεί να κάνει ότι ακριβώς κατάφεραν οι γιατροί πριν μερικά χρόνια. Δηλαδή μπορεί με λίγη δουλεία να ξανάσχηματίσει κάποια μέρη του σώματος της ή να πάρει όργανα από μία άλλη σαλαμάνδρα και να τα μεταμοσχεύσει στο σώμα της. Αυτό μπορεί να το κάνει και για τον εγκέφαλο της, που όπως καταλάβατε ενώ είναι μικρός σε μέγεθος, είναι πολύ έξυπνος για να μπορεί να κάνει ότι κάνουν οι γιατροί αυτήν την στιγμή.

Σκύλος

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο σκύλος. Όλοι μας αγαπάμε τα σκυλιά αλλά νομίζω πολύ λίγοι γνωρίζουν πως ο σκύλος μπορεί να προβλέψει γεγονότα λίγες ώρες πριν γίνουν. Για παράδειγμα μπορούν να προβλέψουν ένα σεισμό. ‘Ομως δεν μπορούν να το ελέγξουν στο 100% αλλά απλά το αισθάνονται κάποιες φορές.

Αφήστε το σχόλιο σας: