Νότια Κρήτη:Ο Κυρ Αντώνης Έστησε Self Service Μανάβικο και Αμοίβεται με Βάση το Φιλότιμο - Fanpage

Νότια Κρήτη:Ο Κυρ Αντώνης Έστησε Self Service Μανάβικο και Αμοίβεται με Βάση το Φιλότιμο

Ο “μανάβης” Αντώνης

Πιό υπαίθριο δεν γίνεται !!! Ο λόγος για ένα μανάβικο που συναντήσαμε επί του δρόμου Μοίρες Μάταλα , στο ύψος του Σίβα . Τα διάφορα χρώματα που από μακρυά έμοιαζαν περισσότερο με Χριστουγενειάτικα στολίδια, τράβηξαν την προσοχή μας και είπαμε να κάνουμε μιά μικρή στάση.

Περιεργαστήκαμε για λίγο το παράξενο αυτό μανάβικο που στεγαζόταν σε μιά παράγκα και καθώς δεν βλέπαμε τον ιδιοκτήτη του αποφασίσαμε να φύγουμε , ώσπου είδαμε την επιγραφή σε χαρτόνι ” self service” και καταλάβαμε.

Ότι έχετε ευχαρίστηση…


Γύρω υπήρχαν παντού φρούτα και καρποί ενώ στο πίσω μέρος ένα κρεβάτι που υποδηλώνει τηπαρουσία του ιδιοκτήτη Αντώνη κατά διαστήματα.

Σε εμφανές σημείο είδαμε και μία τσουκοκολοκύθα με μιά μεγάλη οπή στο πλάι. Όταν κυττάξαμε μέσα παρατηρήσαμε ότι υπήρχαν κάποια κέρματα και τότε καταλάβαμε ότι επρόκειτο για αυτοσχέδιο ταμείο. Μπορούσες να ψωνίσεις δηλαδή ότι ήθελες νσ κάνεις μόνος σου την εκτίμηση και μετά να ρίξεις τα κέρματα μέσα.

Αυτό κάναμε κι εμείς αφού πήραμε μερικές ντοματες για σαλάτα. Δεν ξέρω αν σε “ρίξαμε” Αντώνη , όμως σίγουρα δεν σε κλέψαμε…!

Ο ” μανάβης” Αντώνη. Σταματάκης

Αφήστε το σχόλιο σας: